Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament de Castell incorpora 14 agents a la plantilla de la Policia Local

Dilluns, 30 de Juliol de 2018L'alcaldessa, Amparo Marco, ha destacat l'esforç del consistori per acabar amb l’interinitat d'aquest cos de seguretat.

L'Ajuntament de Castelló ha incorporat 14 agents a la plantilla de la Policia Local, quatre d'ells provenen del torn de mobilitat i els altres 10 han accedit pel torn lliure, després de superar les fases de formació de l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències. D'aquesta manera, aquest matí han pres possessió del seu càrrec aquests 10 agents en un acte celebrat en el Saló de Plens del consistori, presidit per l'alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco, i pel regidor de Gestió Municipal i Seguretat Pública, Antonio Lorenzo.   

Marco ha remarcat la «gran labor» que tenen per davant aquestes noves incorporacions i ha subratllat «l’esforç que està realitzant aquest consistori per acabar amb l’interinitat d'aquest cos de seguretat» d'acord amb la llei 17/17 de Coordinació de les Policies Locals de la Comunitat Valenciana.

Per la seua banda, l'edil Antonio Lorenzo ha enaltit el treball dels agents, el qual «s'enriqueix amb l'experiència d'aquestes noves incorporacions per seguir treballant pel benestar de la ciutadania i garantir una bona convivència».

D'aquesta forma, la plantilla de la Policia Local de Castelló queda conformada per 230 agents (170 homes i 60 dones) i 60 comandaments. En total, 290 efectius «que tindran el suport permanent de l'equip de govern i de tots els regidors de l'ajuntament», ha assenyalat l'alcaldessa de la ciutat.      

Quant a la diferència entre nombre de dones i homes en la plantilla de la Policia Local, Marco ha aplaudit l'esforç de les agents per rebaixar les diferències en aquells àmbits professionals en els quals tradicionalment predominen els homes.Segueix-nos: