Està en: INICI > Notícies

Esports aprova l'adjudicaci del servei de neteja de les installacions esportives municipals

Dilluns, 30 de Juliol de 2018El Patronat dirigit per Enric Porcar ha primat la sostenibilitat mediambiental, l’eficiència energètica i les qüestions socials en la licitació del contracte.

El Consell Rector del Patronat d’Esports va aprovar la setmana passada l’adjudicació del nou contracte de neteja de totes les instal·lacions esportives municipals. El contracte serà vigent a partir de setembre i cobreix els pròxims quatre anys de servei de neteja amb una fórmula de 3+1 (3 anys de contracte més 1 de pròrroga), segons la qual es revisarà el servei prestat per l’empresa concessionària. FCC ha sigut l’empresa adjudicatària d’un concurs públic on el consistori ha volgut primar les qüestions socials i assegurar la qualitat del servei. Així, el regidor d’Esports, Enric Porcar, ha volgut destacar que aquest és "un contracte en el qual s’ha primat no tant l’oferta econòmica a la baixa sinó el fet que es milloren el servei i les hores de treball. S’han primat la sostenibilitat mediambiental i l’eficiència energètica, i també s’han instaurat una sèrie de clàusules socials amb l’objectiu de potenciar l’estabilitat laboral en els contractes dels treballadors". En aquest sentit, les empreses amb major proporció de contractes indefinits tenien més punts al concurs públic.

El plec de condicions incentiva, en col·laboració amb l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Castelló,  la contractació de persones amb dificultats d’accés al mercat laboral, així com la utilització de productes que no produïsquen contaminació al medi ambient ni en aigües residuals. També s’ha valorat en el concurs públic la utilització de tècniques i mesures encaminades a l’estalvi i l’eficiència energètica. Una altra de les novetats és la dotació de contenidors i gestió de residus sanitaris íntims a les instal·lacions esportives municipals.

Porcar s’ha mostrat "molt satisfet" per tenir adjudicat definitivament aquest contracte tot i les dificultats dels últims mesos, un contracte que és el més important quant a dotació econòmica (690.850 euros) dels dependents del Patronat d’Esports i que cobreix totes les instal·lacions esportives del municipi.Segueix-nos: