Està en: INICI > Notícies

Porcar agraeix al conseller Marz l'escomesa de la renovaci de les cobertes dels conservatoris i de l'EASD

Dimarts, 31 de Juliol de 2018Després d’anys amb solucions parcials, l’actual Conselleria d’Educació aborda l’obra que donarà solució definitiva als problemes de filtracions.

El regidor d’Educació, Enric Porcar, ha volgut agrair hui "l’aposta decidida de la Conselleria d’Educació i del conseller Vicent Marzà pels estudis de música i disseny a la ciutat de Castelló en escometre la renovació de les cobertes de l’edifici que alberga els conservatoris Superior i Professional de Música i l’Escola d’Art i Superior de Disseny".

Porcar ha informat que "des de fa vora 10 dies s’està treballant a l’edifici que alberga aquests centres educatius, una infraestructura que, des de fa molt de temps, tenia problemes amb les filtracions d’aigua especialment en la coberta, ja que aquesta presentava moltes complicacions". El regidor d’Educació ha recordat que "s’havien anat escometent diverses actuacions parcials però no havien solucionat el problema de manera definitiva i és ara, amb el conseller Marzà al capdavant d’Educació, quan s’ha iniciat aquesta contundent obra".

El titular d’Educació a l’Ajuntament de Castelló ha explicat que amb aquesta actuació de la conselleria, "s’està retirant i canviant la coberta sencera. A més, s’instal·laran diverses línies de vida en la zona del claustre i en la coberta per a poder treballar en un futur amb màxima seguretat. També es canviaran les zones d’entrada de llum i es pintaran les reixes exteriors".

Així, Porcar ha qualificat aquestes actuacions com a "necessàries perquè les i els estudiants d’aquests centres puguen acudir a rebre les seues classes amb absoluta normalitat i són fonamentals per a la ciutat de Castelló i per a tot el territori de les comarques del nord".Segueix-nos: