Està en: INICI > Notícies

Benestar Social lamenta que al PP li moleste que es busquen solucions per a la guarderia Sant Vicent

Dimarts, 31 de Juliol de 2018

El dijous es reuneix el Patronat de la Fundació Caixa Castelló per concretar els detalls tècnics de la continuïtat del centre        .  

Des de la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Castelló, amb José Luis López al capdavant, lamenten que al PP "li moleste que es busquen solucions per mantenir oberta un any més la guarderia Sant Vicent Ferrer, en lloc de proposar més mesures per garantir la continuïtat del centre".      

En aquest sentit, López ha remarcat que el dijous hi haurà una reunió del Patronat de la Fundació Caixa Castelló per concretar els detalls tècnics i jurídics d'aquesta decisió, la qual va ser consensuada, entre altres institucions, per l'Ajuntament de Castelló, la Diputació (membres del patronat) i Conselleria.      
"El PP hauria de millorar la seua comunicació interna, ja que el president de la Diputació, Javier Moliner, va estar present en l'anterior reunió de la fundació en la qual ens vam comprometre a no deixar a les 52 famílies amb escassos recursos sense escola infantil per als seus fills", ha criticat l'edil de Benestar Social.           

Així mateix, López ha insistit que el PP ha de "deixar de posar pals a les rodes i començar a aportar solucions als problemes de la ciutadania, en lloc de crear més polèmica". A més, ha demanat a Begoña Carrasco que "parle amb Moliner" i obtingue informació de la gestió que la Diputació ha realitzat en aquest temaSegueix-nos: