Està en: INICI > Notícies

Marco i Selma coincideixen en "treballar a travs del dileg per a aconseguir unes millors festes"

Divendres, 31 de Agost de 2018




L'alcaldessa destaca el paper de la presidenta de la Junta de Festes com a primera dona al capdavant de l’organisme.

 
L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha mantingut una reunió amb la presidenta de la Junta de Festes, Noelia Selma, per a realitzar una primera presa de contacte i aportar els seus punts de vista sobre les pròximes festes de la ciutat. En aquest sentit, la regidora de Festes, Sara Usó, també ha participat per a donar el seu suport al nou equip.

Marco i Selma coincideixen que "aniran juntes de la mà i treballaran a través del diàleg i consens per a aconseguir unes millors festes". També han remarcat tres premisses clares en la nova gestió: "legalitat, seguretat i suficiència financera", ha insistit Marco.

La primera edil ha destacat el paper de Selma en aquesta nova etapa i l'ha felicitat "per ser la primera dona al capdavant d'aquest organisme, una prova que cada vegada tenim més importància en matèria de gestió de les festes". Així, Selma ha subratllat que a poc a poc "les dones estem trencant el sostre de cristall i posicionant-nos en més càrrecs d'alta responsabilitat".

Així mateix, des del consistori s’aposta per posar en valor el Palau de la Festa, ja que, segons Marco, "es tracta d'una instal·lació que ha costat molts diners públics i cal fomentar més el seu ús". D'aquesta manera, l'alcaldessa ha recalcat a Selma que "les portes del meu despatx les tindrà sempre obertes".



Segueix-nos: