Està en: INICI > Notícies

El V Torneig Castelln Base acollir ms de 2.000 jugadors durant tres caps de setmana a les installacions municipals de Gaet Huguet

Dijous, 30 de Agost de 2018L’organització entregarà un Premi Especial al club més esportiu en les set categories per reconéixer el bon comportament d’aficions i jugadors.

El V Torneig Castellón Base arriba de nou a la ciutat de Castelló amb més de 128 equips de més d'una vintena de clubs de la província de Castelló i fora de la mateixa consolidant-se com a un dels tornejos de referència en el futbol formatiu de la província de Castelló en la pretemporada. Des d'aquest dissabte dia 1 de setembre, amb 16 equips de categoria Infantil en lliça, i durant els dos pròxims caps de setmana del 9 i 16 de setembre, més de 2.000 jugadors d'entre els 5 i els 14 anys es donaran cita en el Poliesportiu Municipal Gaetà Huguet de Castelló.

L'organització del V Torneig Castelló Base, igual que lliurarà trofeus als campions i subcampions que demostren ser els millors sobre el terreny de joc, premiarà als clubs més esportius pel comportament correcte dels seus aficionats en les graderies i la dels seus jugadors sobre el terreny de joc, a més, de ser puntuals a l'hora de comparèixer en els encontres, deixar en bon estat els vestuaris, respectar les decisions arbitrals i als seus rivals, és a dir, qualsevol acció de ‘fair play’. Així, premiarà a set clubs que demostren ser els més esportius en cadascuna de les categories.

El V Torneig Castellón compta amb la col·laboració del Patronat d’Esports que dirigeix el regidor Enric Porcar, qui ha ressaltat la importància d’aquest perquè "posa a punt als equips de la ciutat i de les comarques de Castelló de cara a la nova temporada". A més, l’edil Porcar ha destacat el perfil d’aquests tornejos que "tenen en compte aquells valors de l’esport i el comportament exemplar tant dins del camp de futbol com a les grades, vestidors, entrenadors i arbitratges". Porcar ha assenyalat que "és el camí a seguir perquè l’esport ha de ser també educatiu, i quan els organitzadors i tornejos assumeixen que ha de ser així si o si anem en el bon camí en el tema de l’esport i l’educació".

Aquest reunirà a jugadors des de la categoria prebenjamí fins a Infantil. Excepte aleví primer i segon any que comptarà amb la participació de 24 equips en cadascuna de les categories, en la resta seran 16 equips jugant en tots els casos una fase de grups en horari matinal i ja a la vesprada la fase final, des de quarts fins a la gran final.

En aquesta edició està prevista la presència de les principals pedreres i clubs de futbol base de la província de Castelló com el CD Castellón, Villarreal CF, CD Roda, Benicarló BF, Club La Vall, CD Almazora, Primer Toque CF, CF Jubelama Castellón, San Pedro CF, Joventut Almassora CF, CD Drac Castellón, el CF Rafalafena, Sporting Castelló, CD Benicasim, entre d’altres.Segueix-nos: