Està en: INICI > Notícies

Educaci incrementa un 15% el pressupost del contracte de manteniment d'escoles

Dimarts, 11 de Setembre de 2018El contracte permet mantenir les instal·lacions dels 40 centres permanentment operatives i complint totes les exigències legals.

La Regidoria d’Educació encapçalada per Enric Porcar ha incrementat el contracte de manteniment d’escoles en un 15%. Aquesta inversió suposa passar de 416.240 euros, import del contracte anterior, a 478.676 euros i té una durada de tres anys amb una possible pròrroga de dos anys més. L’edil Porcar ha destacat que "permetrà arribar a fer més actuacions significatives en les escoles".

Amb aquesta contractació, adjudicada a Telecso SL, l’Ajuntament segueix treballant per mantenir les instal·lacions dels 40 centres educatius de la ciutat permanentment operatius complint totes les exigències legals establides per a elles. S’inclouen en aquest contracte els treballs de manteniment preventiu, el manteniment tècnic legal, el manteniment correctiu, el manteniment modificatiu, l’assessorament tècnic, l’elaboració de pressupostos i informes, la supervisió d’instal·lacions, eficiència energètica i control d’inventari d’instal·lacions.

A més comptarà amb una sèrie de millores sense cap cost per a l’Ajuntament i valorades en 178.000 euros com "la substitució de la il·luminació a LED en els CEIP Isidoro Andrés i Jaume I, el canvi de cremador i adequació de la sala de calderes del CEIP Carles Salvador, així com l’adequació d’autòmats per a la telegestió de les sales de calderes de distints centres", tal com ha explicat el regidor Porcar.

Entre els criteris per a l’adjudicació, Porcar ha ressaltat que "a nivell de clàsules socials s’ha valorat aquelles empreses que ofereixen un major nombre de contractes indefinits per al seu personal".Segueix-nos: