Està en: INICI > Notícies

Novetats en octubre: Projecci "MIL MILIONS DE SOLS", Exposici "HISTRIA DE LA BICICLETA" i Setmana Internacional de l'Espai

Divendres, 5 de Octubre de 2018

El Planetari de Castelló inicia la tardor amb diverses novetats en la programació d'activitats. En l'apartat d'exposicions, l'exposició "Història de la Bicicleta" amb una mostra de 30 bicicletes històriques i clàssiques estarà en les instal·lacions del Planetari de Castelló des del 2 d'octubre fins al 30 de desembre. En una primera secció, podem observar l'evolució tècnica de les bicicletes en 100 anys, des del considerat primer prototip, el celerífer, fins a la bicicleta actual. La resta de l'exposició se centra en diferents models de bicicletes utilitzades en diferents oficis i serveis.

A més, l'estrenem la projecció "Mil milions de sols" aquest mes d'octubre. En aquesta projecció astronòmica tindrem l'oportunitat de conèixer el treball realitzat per la missió "Gaia" de l'Agència Espacial Europea (ESA) per a elaborar un catàleg d'estels del firmament. La projecció s'emetrà els dissabtes a les 17.00 hores, en castellà. Les entrades per a aquesta projecció es podran adquirir en internet i també des de les 16.30 hores en la taquilla del Planetari.

Els tallers familiars continuen els diumenges al matí, a partir de les 11.00 hores. El taller del diumenge 07 d'octubre forma part la Setmana Internacional de l'Espai (World Space Week) esdeveniment mundial afavorit per les Nacions Unides. El Planetari participa per primera vegada en aquest esdeveniment el lema del qual per a enguany és "Espai uneix el món". En aquest sentit, es realitzarà un mural col·laboratiu entre totes les persones participants, que podran realitzar també fotos a manera de "photocall" amb l'etiqueta #WSW2018 per a difondre en xarxes socials. A més, també es realitzarà un taller de motxilles espacials, i llançament de coets. La resta del mes es realitzaran tallers sobre els estels (14/10/2018), urano (21/10/2018) i la llum i matèria fosca (28/10/2018).Segueix-nos: