Està en: INICI > Notícies

Aquest cap de setmana comencen els Jocs Esportius Municipals

Dimecres, 24 de Octubre de 2018

2.500 xiquets i xiquetes participaran en la XXXIX edició dels Jocs

 

Aquest cap de setmana tindrà lloc la primera jornada dels Jocs Esportius Municipals, una competició en la que participen més de 2.500 xiquets i xiquetes organitzada pel Patronat d’Esports amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Divendres 26 comença la competició d’escacs; dissabte 27, al Pinar del Grau, tindrem la primera jornada d’atletisme camp a través; i a partir del 10 de novembre es donarà inici a la competició dels esports d’equip.

Aquests Jocs estan dirigits a joves en edat escolar, naixcuts entre 2002 i 2010, que poden participar a través dels centres educatius, clubs o qualsevol entitat pública o privada de Castelló. Els clubs o col·legis de fora del municipi poden participar fora de concurs.

Les categories que hi participen són les següents: prebenjamí (no competitiva), benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Els esports organitzats actualment a nivell local són: escacs, atletisme, bàsquet, handbol, futbol sala, voleibol, jocs tradicionals i poliesportiva (en aquest cas no té caràcter competitiu).

 Al llarg de la temporada es programen uns 100 partits setmanals d’esports d’equip, a més de les jornades d’esports individuals i les de poliesportiva, tenint lloc durant el curs unes 20 jornades d’activitat.

Al final de temporada té lloc un lliurament de trofeus que es celebra en el Pavelló Ciutat de Castelló i en el qual es premia els tres primers classificats en les diferents categories i modalitats esportives d’escacs, atletisme, futbol sala, bàsquet, handbol i voleibol.Segueix-nos: