Està en: INICI > Notícies

El pavell Sindical ja funciona a ple rendiment

Dimecres, 21 de Novembre de 2018

La instal·lació reformada aquest estiu és la nova seu de la gimnàstica artística en Castelló

 

Després de dos mesos utilitzant el reformat pavelló del Sindical, la presidenta del Club de Gimnàstica La Plana, Bea García, fa una valoració molt positiva del funcionament de la nova instal·lació: "Hem guanyat en tranquil·litat ja que ara disposem d’una instal·lació exclusivament per a la gimnàstica, el que permet augmentar el nivell de concentració de les esportistes. A més, la nova sala d’espills permet millorar els treball postural de les gimnastes, la qual cosa repercuteix en una millora de la tècnica".

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha declarat que "des del Patronat d’Esports tenim clar que una de les qüestions més importants és anar adequant els espais, modernitzant-los, fent-los accessibles i eficients energèticament. Una disciplina que estava funcionant molt bé i que a Castelló no disposava d’una instal·lació adequada era la gimnàstica artística, una disciplina amb un club molt potent i una gent molt treballadora que feia temps que demanava un fossat per a seguir avançant".

El Patronat d’Esports va invertir aquest estiu 183.700 euros (IVA inclós) en la remodelació del pavelló Sindical. La principal actuació ha comportat la realització d’un fossat homologat de 1,5 metres de profunditat, recobert amb daus d’escuma que permeten esmorteir les caigudes de les gimnastes. Aquesta millora permet a les esportistes realitzar figures més arriscades al comptar amb la protecció adequada. També es va obrir una sala d’espills, es van rehabilitar tots els vestuaris (quatre per a les esportistes, un per a l’àrbitre i un altre destinat a infermeria i sala de massatges i fisioteràpia), es va canviar l’orientació de la porta d’entrada i es va fer un nou accés per a tasques de manteniment.

El pavelló Sindical abans estava destinat a partits de futbol sala principalment i les xiques de la gimnàstica compartien el pavelló de Chencho amb altres equips de futbol sala. Es va decidir fer una permuta per diverses raons: el paviment del Sindical s’haguera tingut que substituir per continuar suportant les exigències del futbol sala, mentre que es pot utilitzar perfectament per a la pràctica de la gimnàstica; a més, per qüestions organitzatives és millor que  les pistes de futbol sala estiguen juntes a una mateixa instal·lació; un tercer motiu seria que les grades del Sindical tenen capacitat per acollir més espectadors, i les competicions de gimnàstica tenen un gran èxit d’assistència de públic.Segueix-nos: