Està en: INICI > Notícies

Brancal valora l'aprovaci de la Llei d'Igualtat LGTBI com "un pas endavant per aconseguir una societat justa i igualitria"

Dimecres, 21 de Novembre de 2018

La vicealcaldessa ha avançat que els pressupostos del Consell preveuen la creació del primer servei d'atenció a persones LGTBI a Castelló

 
La vicealcaldessa i regidora d'Igualtat, Ali Brancal, ha valorat molt positivament l'aprovació en les Corts Valencianes de la Llei d'Igualtat de les Persones LGTBI, l'objectiu de la qual és prevenir qualsevol mena d'agressió i posar fi a la discriminació que, encara hui en dia, pateixen les persones del col·lectiu. Brancal considera que l'aprovació és "un pas endavant per aconseguir una soceitat justa i igualitària". A més, ha explicat que els pressupostos de la Generalitat Valenciana preveuen la creació del primer servei d'atenció per a les persones LGTBI a Castelló. Un servei que garantirà els drets de les persones  lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals.

La regidora d'Igualtat ha rebut la notícia com "una victòria per a totes les persones que hem estat treballant per la igualtat". "Després d'anys de lluita i de treball, el Govern del Botànic ha aprovat una llei necessària per aconseguir una societat més igualitària", ha afirmat la vicealcaldessa.

La llei ha estat aprovada en les Corts amb els vots favorables de Compromís, PSPV, Podem i Ciudadanos, i amb l'abstenció del Partit Popular. Brancal considera que la postura del PP mostra que "l'aprovació d'aquesta llei no haguera sigut possible sense governs del canvi". "El Govern del Botànic legisla i treballa per a les persones i no en contra de les persones", en referència als populars.



Segueix-nos: