Està en: INICI > Notícies

Porcar rep al Real Club Nutic Caiac de Mar de Castell

Dijous, 22 de Novembre de 2018

La Regidoria d’Esports reconeix la gran temporada del club

 
El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha rebut al Saló de Plens de l’Ajuntament a l’equip de joves promeses del Real Club Nàutic Caiac de Mar de Castelló. La Regidoria d’Esports reconeix d’aquesta manera l’èxit de l’equip al Campionat Autonòmic de caiac de mar disputat a Pobla Marina (València), on va aconseguir 8 medalles (dos ors, tres plates i tres bronzes) en diverses categories.

Els integrants de l’equip de joves promeses (menors de 14 anys) van ser campions autonòmics, mentre que l’equip absolut va quedar subcampió. Ambdós categories han quedat en segona posició a la Lliga caiac de mar 2018.

Uns resultats que confirmen l’alt nivell competitiu del caiac mar a Castelló, un esport "que no ha parat de créixer, que va escaló a escaló, adquirint notorietat", en paraules d’Enric Porcar.

Una notorietat que també es tradueix en l’organització de torneigs: quatre campionats d’Espanya i una copa d’Espanya en els últims quatre anys. Segons el palista del RCN, Pedro González, aquesta capacitat organitzativa es deu a "les instal·lacions que tenim, a la zona, perquè estem molt ben comunicats i és fàcil venir des de Balears, València o Catalunya".

El caiac mar li dona a la ciutat protagonisme a nivell nacional i fica el focus a la costa, un concepte que Porcar desenvolupa: "Tot i que Castelló està pegant la volta i cada vegada s’adona més del potencial i la importància que té el mar, encara queda molt de camí per fer".Segueix-nos: