Està en: INICI > Notícies

Els xiquets i xiquetes demanen en el ple infantil crear una oficina municipal antibulling a Castell

Dijous, 22 de Novembre de 2018
Els regidors López i Porcar destaquen la seua satisfacció per la consciència social dels escolars que integren el Consell de la Infància i l'Adolescència.

Els regidors de Benestar Social, José Luis López, i d'Educació, Enric Porcar, han presidit aquesta vesprada una nova edició del ple infantil en l'Ajuntament en la qual els xiquets i xiquetes de Castelló han traslladat les seues prioritats a l'equip de govern municipal per a millorar la ciutat.

Els escolars que han intervingut són membres del Consell Municipal de la Infància i l'Adolescència i entre les propostes que han formulat destaquen crear una oficina municipal antibulling, revisar els horaris de les terrasses nocturnes per a no molestar als veïns, inspeccionar de l'estat de les voreres per a facilitar el pas de les persones majors i més zones verdes.

Les peticions dels menors també han tingut a veure amb barrar edificis i obres no acabats, millorar alguns patis de col•legis, passos de zebra més divertit i crear espais d'oci per als joves, entre altres qüestions.
   
Tots dos regidors han manifestat sentir-se "molt satisfets i orgullosos" en comprovar que els xiquets i xiquetes que integren aquest organisme mantenen una consciència social que els porta a "reivindicar els seus drets però també els seus deures, la qual cosa els ajudarà a convertir-se en ciutadans independents, lliures i amb esperit crític".

La celebració d'aquest ple infantil s'emmarca dins dels actes commemoratius organitzats durant tota la setmana per l'Ajuntament de Castelló amb motiu del Dia Universal de la Infància. Els mateixos coincideixen amb la recent distinció de la ciutat de Castelló com a Ciutat Amiga de la Infància per part d'Unicef, un reconeixement que arreplegarà la setmana que ve a Oviedo el regidor de Benestar Social, José Luis López.Segueix-nos: