Està en: INICI > Notícies

Participaci entrega enares a les associacions venals San Jaime, l'Aduana i Raval Universitari

Divendres, 23 de Novembre de 2018

Brancal explica que el curs de comunicació en què es van dissenyar les enares pretén "ajudar al teixit associatiu"


La Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Castelló va celebrar recentment l’acte de suport a la millora de la comunicació de les diferents entitats ciutadanes de Castelló en el qual es va fer entrega de les enares fetes per les associacions a la formació-taller pràctic 'Difusió i Comunicació: Enares i construcció del relat'.

En concret, es van presentar els dissenys de les enares de tres associacions veïnals de la ciutat de Castelló: Associació veïnal San Jaime, Associació veïnal l'Aduana i l'Associació veïnal Raval Universitari, i se’ls va fer entrega de les mateixes en format físic.

El taller pràctic ‘Difusió i Comunicació: enares i construcció de relat’ es va realitzar el 26 de maig de 2018 i va ser impartit per la Fundació Horta Sud en col·laboració amb el Projecte 'Escola de Participació' de l'àrea de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Castelló. La vicealcaldessa i regidora de Participació, Ali Brancal, ha remarcat que l'objectiu ha estat "ajudar al teixit associatiu de la ciutat a millorar la seua comunicació" i ha celebrat "l'èxit de la iniciativa, perquè ha sigut molt útil per a les entitats castellonenques.

 Segueix-nos: