Està en: INICI > Notícies

Brancal, Garcia i Porcar visiten el projecte de transformaci del pati de l'escola Soler i Godes

Divendres, 23 de Novembre de 2018

Les obres de remodelació han canviat ciment per un espai més natural on poder desenvolupar la creativitat, el joc i l’activitat física


La vicealcaldessa i regidora de Participació Ciutadana, Ali Brancal; el regidor d’Educació, Enric Porcar i el regidor de Transparència i Modernització, Ignasi Garcia, han visitat recentment el col·legi castellonenc Soler i Godes per compartir opinions i veure com es desenvolupa un dels projectes de Decidim, els Pressupostos Participatius, la iniciativa impulsada per l’àrea de Participació Ciutadana.

L’escola va estar beneficiada pels pressupostos participatius 2017 i han pogut transformar el seu pati. "Es tractava de llevar el ciment del pati per fer-lo més verd perquè els xiquets i les xiquetes tinguen espais de creativitat, joc o d’activitat física", explica l’edil Garcia.

Els regidors celebren el resultat dels pressupostos participatius, "perquè genera molta satisfacció veure com l’AMPA, l’alumnat i els professors col·laboren conjuntament en el projecte", ha assenyalat el regidor de Modernització. A més a més, l’edil ha defensat que aquest tipus de projectes són els que "creen barri i consciència de ciutat, i d’aquesta forma s’aprèn a valorar l’escola i també els recursos públics, que són els recursos de tots".Segueix-nos: