Està en: INICI > Notícies

Ermites i Cultura organitzen un concert homenatge pel 50 aniversari de Els Llauradors

Dissabte, 24 de Novembre de 2018

Porcar aplaudeix el paper de la rondalla a Castelló i els defineix com a "la banda sonora de la història de la nostra ciutat"

 
La regidoria d'Ermites de l'Ajuntament de Castelló, encapçalada per l'edil Enric Porcar, i l'àrea de Cultura, dirigida per Verònica Ruiz, han organitzat conjuntament un concert homenatge per commemorar el 50 aniversari de la rondalla Els Llauradors. El mateix tindrà lloc el 16 de desembre a les 19.00 hores a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló. L'accès serà gratuït i les entrades es podran recollir a les taquilles de l'Auditori.

L'edil d'Ermites ha celebrat la iniciativa i ha volgut recordar que "aquesta rondalla, per a Castelló, és molt més que un grup de música, és la banda sonora de la nostra història". A més a més, defensa que "és una festa que els llauradors mereixen i des de les regidories d'Ermites i Cultura, volíem estar al seu costat i donar-los suport per tot el que han suposat per a la nostra ciutat".

Al concert homenatge els i les assistents podran gaudir de la interpretació de cançons de la històrica rondalla interpretades per la Banda Municipal de Castelló, Alejandro García, Juan Carlos Ortega, Fran Beltrán, Bárbara Breva, Ester Igual, Núria Pallarés, Elena Sorlí, Vicente Sorlí i Chema Prades "Chemaco", sota la direcció del mestre Francisco Signes.Segueix-nos: