Està en: INICI > Notícies

La Regidoria d'Educaci presenta el nou model educatiu de 0 a 3 anys

Dimarts, 27 de Novembre de 2018

Porcar afirma que "el següent pas és fer arribar aquest model a tots els centres de Castelló que tinguen alumnes de 0 a 3 anys"


El regidor d'Educació a l'Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha presentat recentment el nou model educatiu per als alumnes d’infantil de 0 a 3 anys, dintre de les jornades de la Setmana de la Infància organitzades pel CEFIRE. Aquest model ha sigut creat per professionals del sector educatiu amb la col·laboració del consistori "validat i ratificat pel Consell Escolar Municipal" ha explicat Porcar.

El nou model ha estat creat per a satisfer les demandes de la societat castellonenca relacionades amb la conciliació familiar i l'estructura social de la ciutat, que necessita una dotació de suficients places per al primer cicle d'educació infantil. En els darrers anys s'han creat 7 aules escolars de 2 anys, "però de cara al futur cal consolidar una ampliació d'oferta pública de qualitat, per això hem creat el model educatiu de 0 a 3 anys" ha afirmat el regidor d'Educació.

Centres on s'imparteix Formació Professiona com l'IES Francesc Ribalta, estudiants de magisteri i mestres d'educació infantil amb alumnes de 2 anys, així com l'escoleta Un mar de Somnis es van mostrar molt interessats en l'aplicació d'aquest model educatiu. "La gent ha respost d'una manera molt satisfactòria pel treball que s’ha fet i els municipis que estaven presents en les jornades on l’hem presentat ens han demanat una còpia del model" ha manifestat Enric Porcar, al que ha afegit que "el següent pas és fer arribar aquest model a tots els centres de Castelló que tenen alumnes de 2 anys, a totes les escoles infantils públiques i també a les que són concertades i privades".Segueix-nos: