Està en: INICI > Notícies

El Sal de Plens de Castell acollir a les filles i fills del personal municipal que no vagen a classe pel tancament escolar davant el temporal

Dijous, 18 de Octubre de 2018

L'alcaldessa, Amparo Marco, insta a les institucions i empreses a ser sensibles amb els problemes de conciliació laboral i familiar
 
L'Ajuntament de Castelló ha decidit ‘reconvertir’ el Saló de Plens en una improvisada ludoteca per a les filles i fills dels empleats municipals que no podran assistir el divendres 19 d'octubre als centres educatius per la situació de preemergència per fortes pluges. La iniciativa ha partit de l'alcaldessa, Amparo Marco, i s’enquadra en la voluntat del Govern municipal d'avançar en la conciliació de la vida laboral i familiar.

"En situacions extraordinàries com aquesta cal respondre amb els mitjans que estiguen a la nostra disposició. El tancament dels centres d'educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat genera problemes familiars que podem alleujar des dels centres de treball", explica Marco.

El regidor de Gestió Municipal, Antonio Lorenzo, ha remès una circular als empleats municipals en la qual s'informa a les treballadores i els treballadors de la possibilitat que puguen portar als fills i filles menors de 14 anys a l'Ajuntament. Tant el Saló de Plens com el saló de l'edifici municipal de Quatre Cantons s'habilitaran per a aquest ús. Per a açò, es programaran activitats culturals i d'oci, amb animadors.

Marco insta a la resta d'institucions i empreses a ser sensibles amb els problemes d'ordre domèstic que generen les situacions extraordinàries com aquesta i que causen problemes d'organització i convivència familiar. "Encara queda molt per fer en aquest terreny, però és hora d'anar donant passos en aqueix camí. Són problemes quotidians que afecten a milers de persones diàriament, especialment a dones, però que no encara no estan presents plenament en l'agenda de les institucions", indica.

Castelló, 18 d'octubre de 2018Segueix-nos: