Està en: INICI > Notícies

Filles i fills del personal municipal utilitzen el servei de "ludoteca' del Sal de Plens

Divendres, 19 de Octubre de 2018L'Ajuntament de Castelló facilita el dret a la conciliació familiar dels seus treballadors davant el tancament de classes pel temporal
 
El Saló de Plens de l'Ajuntament de Castelló ha estrenat un servei de ludoteca "improvisada", que s'ha activat davant una circumstància extraordinària com ha sigut el tancament de classes per la gota freda que ha afectat a la ciutat el dijous 18 i divendres 19 d'octubre. Amb aquesta inciativa, des del Govern municipal es pretén conscienciar a empreses i institucions i sensibilitzar a l'opinió pública sobre la necessitat d'implementar una major conciliació laboral i familiar en el món del treball.

Una desena de xiquets i xiquetes, d'edats entre 5 i 12 anys, han canviat hui les aules pel Saló de Plens sota la supervisió de dos monitors. L'espai solemne, en el qual altres dies se celebren debats sobre la política municipal i recepcions oficials, estava ocupat per contatacontes, tallers de dibuix, balls i cançons. Una pantalla de televisió projectava pel·lícules infantils que han captat l'atenció dels menors.

L'Ajuntament ha habilitat aquest servei i ho ha oferit al personal municipal afectat pel tancament de centres escolars davant el temporal. La iniciativa va partir de l'alcaldessa. Amparo Marco, que insta a la resta d'institucions i empreses a ser sensibles amb els problemes d'ordre domèstic que generen les situacions extraordinàries com aquesta i que causen problemes d'organització i convivència familiar. 

Castelló, 19 d'octubre de 2018Segueix-nos: