Està en: INICI > Notícies

Reset Weekend reuneix a 60 emprenedors en el CEEI de Castell en el seu des aniversari

Dilluns, 29 de Octubre de 2018


 
El congrés brinda l'oportunitat de fer realitat un projecte d'empresa amb l'ajuda de mentors
 
L'associació sense ànim de lucre Reset Spain celebra el seu desè aniversari el 9 i 10 de novembre en el Centre Europeu d'empreses Innovadores (CEEI) de Castelló. L'esdeveniment, anomenat Reset Weekend, reuneix a seixanta emprenedors per a formar-los de la mà de mentors especialitzats en diferents àrees. Els participants tindran l'oportunitat de passar de la idea a un projecte real d'empresa passant per totes les àrees de treball: negoci, màrqueting, disseny i programació.

«Des de la regidoria de l'Impuls de l'Activitat Econòmica i Ocupació, estem compromesos amb les associacions i les polítiques que cerquen la producció econòmica i el desenvolupament de la nostra ciutat», ha afirmat la regidora d'aquest àrea, Patricia Puerta. Per a l'edil, «emprendre és generar oportunitats, és aprofitar el potencial de les dones i els homes per a desenvolupar projectes innovadors i de futur. Treballem perquè les idees del futur siguen les idees del present», ha afegit Porta. Entre els mentors, es trobaran dues assessores del servei municipal d’emprenedoria Castelló Crea.

A la presentació de l'esdeveniment, a més de Purta, han assistit Anna Mingarro, membre de Reset Spain, i Senén Porcar en representació de No Solo en la Red, l'associació co-organitzadora del mateix. Mingarro ha destacat la novetat que ofereix l'esdeveniment enguany: «Per ser el desè aniversari, atorguem tres premis de 500 euros per a les tres idees guanyadores i a més, al final de l'esdeveniment, repartirem un premi per a la idea més desenvolupada, en el qual es guardonarà amb una entrada per al 4 Years From Now (4YFN), que se celebrarà a Barcelona». 

Per a participar en el congrés, es requereix la majoria d'edat i «que tingues unes ganes boges d'aprendre a engegar una startup», tal com es reflecteix en la pàgina web. L'entrada costa 25 euros i inclou la formació en emprenedoria i càtering de les dues jornades. 

Reset Spain naix per a generar nous models de negoci basats en activitats de major valor afegit, a més d'animar l'esperit emprenedor de les persones, connectar-les i facilitar la creació d'empreses de base tecnològica. Amb el suport de l'associació No Solo en La Red, s'organitza aquest esdeveniment que, d'altra banda, permet «generar relacions a llarg termini que després poden donar lloc a una relació professional», ha afegit Porcar.
 
Castelló, 29 d'octubre de 2018Segueix-nos: