Està en: INICI > Notícies

El Consell Municipal de la Infncia renova els seus membres per a continuar en el disseny de ciutat

Dimarts, 30 de Octubre de 2018

 

Els càrrecs sortints continuaran lligats a l'òrgan com a assessors per a ajudar amb la seua experiència i coneixement en la labor de realitzar propostes que milloren el benestar dels més xicotets

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, i el d'Educació, Enric Porcar, han presidit avui en el Saló de Plens de l'Ajuntament el sorteig per a la renovació dels membres del Consell de l'Òrgan Municipal de la Infància i Adolescència de Castelló, format per xiquets i xiquetes de centres educatius dels diferents districtes de la ciutat.

Aquest òrgan, de marcat caràcter consultiu i basat en la Convenció dels Drets de la Infància, està inclòs dins del Pla Municipal d'Infància de Castelló, i pretén servir de llit perquè els més xicotets de la ciutat presenten les seues propostes perquè siguen tingudes en compte en l'activitat municipal, a més de coordinar les actuacions en aquesta matèria per a garantir els seus drets.

D'aquesta manera, han resultat triats en el districte Nord els centres CEIP Tombatossals (Primària), Elians British School (Secundària) i la nostra Senyora de la Consolació (Batxiller); en el districte Est, CEIP Carles Salvador (Primària), Sagrat Cor (Secundària i Batxiller); en el districte Sud, CEIP Estepar (Primària), IES J.B. Porcar (Secundària) i IES Matilde Salvador (Batxiller); en el districte Centre, CEIP Herrero (Primària) i IES Francisco Ribalta (Secundària i Batxiller); i en el Grau, CEIP Elcano (Primària) i l'IES Miquel Peris (Secundària i Batxiller).

Per part de FP es troba l'IES Politécnic, d'educació especial ha resultat triat CEE Castell Vell i com a centres d'educació educativa singular el CEIP Illes Columbretes.

Cal recordar que Unicef ha concedit a Castelló el títol de Ciutat Amiga de la Infància i l'Adolescència com a reconeixement a la labor de l'Ajuntament, en coordinació amb les entitats locals i amb els xiquets i xiquetes, per a liderar un procés continu d'implementació de polítiques i mesures encaminades a millorar el benestar de la infància i l'adolescència en la nostra ciutat.

Des de l'Ajuntament ja s'estan organitzant els diferents actes que se celebraran durant la setmana del 19 al 25 de novembre amb motiu del Dia Internacional dels Drets del Xiquet, entre ells la lectura d'un manifest i la celebració d'un Ple Infantil. 

Castelló, 30 d’octubre de 2018
 Segueix-nos: