Està en: INICI > Notícies

Consum engega una edici especial de "CS&Farmers' amb motiu de les festes nadalenques

Dilluns, 3 de Desembre de 2018La regidora Mary Carmen Ribera destaca que l'objectiu és contribuir a la promoció dels productes artesans i que l'autòcton estiga en les taules dels castellonencs en aqueixes dates

La regidora de Consum, Mary Carmen Ribera, ha informat avui de la celebració d'una edició especial de l'esdeveniment de ‘CS&Farmers’ amb motiu de les pròximes festes nadalenques. Aquest esdeveniment tindrà lloc el dimecres, 5 de desembre, a les 19:00 hores, i es desenvoluparà en la terrassa del Casino Antic de Castelló com és ja habitual.

Ribera ha explicat que des de l'Ajuntament "hem volgut fer coincidir la cinquena edició amb el Nadal amb la voluntat d'ajudar com a administració local en la promoció dels nostres productes artesans i animar així als castellonencs al fet que opten per l'autòcton en l'elaboració dels plats que posaran la seua taula durant aquestes dates".

D'aquesta manera, l'edició especial de Nadal se centrarà en els beneficis d'una dieta saludable; de la mà de CoopSalus, els productes de la major qualitat; amb Cítrics Pellicer, i també intervindrà el guardonat establiment 'La Frutería' amb 'el Premi Golden Gold'. A tot açò, li acompanyarà un taller del fantàstic bescuit de carabassa impartit per Sirope.

En finalitzar l'esdeveniment, es farà lliurament als assistents d'un Kit de la Bona Vida on podran trobar una guia sobre consum local i unes mostres de productes autòctons que ens transporten a la nostra ciutat.

Recordar que ‘CS&Farmers’ és un esdeveniment de productes autòctons, artesans i ecològics amb segell de qualitat amb entrada lliure i aforament limitat. La iniciativa proposa passar una vesprada escoltant a productors locals, els seus començaments, evolució i comercialització dels seus productes i fins i tot la degustació d'alguns d'ells.

Castelló, 3 de desembre de 2018Segueix-nos: