Està en: INICI > Notícies

Benestar Social dna suport a la continutat de Vives Empra per l'alt nivell d'inserci sociolaboral

Dimarts, 11 de Desembre de 2018La meitat dels participants troba una ocupació en finalitzar el programa impulsat per Acció contra el Fam i cofinançat per l'Ajuntament de Castelló i el Fondo Social Europeu.

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, ha destacat aquest matí en la clausura d'una nova edició del programa Vives Empra Castelló, que "des de l'equip de Govern en l'Ajuntament continuarem recolzant aquest projecte, perquè com a administració tenim l'obligació d'engegar tots els mecanismes que siguen necessaris per a afavorir la inserció sociolaboral de les persones en desocupació".

Vives Empra és un programa impulsat per Acció Contra el Fam i cofinançat per l'Ajuntament de Castelló i el Fondo Social Europeu, que el seu objectiu és promoure la inserció social de ciutadans i ciutadanes en risc de pobresa i exclusió social. Des de la seua engegada, la iniciativa suma un total de 300 participants a Castelló, dels quals el 50 per cent ja està treballant.

En la seua intervenció, López ha ressaltat que "aquest programa és important perquè després de molts anys de crisis projectes com Vives Empra serveix per a saber que qualsevol de nosaltres té de nou una oportunitat per a l'ocupació".

En Vives Empra, els participants es converteixen en protagonistes del seu propi canvi. Encara que compten amb l'ajuda d'una persona que els guia i recolza, treballen en equip aspectes de desenvolupament personal i professional que serveix per a afavorir la posada en valor de les seues capacitats i talent, al mateix temps que potencia la motivació necessària dels participants per a la cerca de treball.

Castelló, 11 de desembre de 2018Segueix-nos: