Està en: INICI > Notícies

Brancal celebra la possible ampliaci d's de l'edifici de vivendes pbliques per a la tercera edat del Grau

Divendres, 14 de Desembre de 2018

La vicealcaldessa ha informat que l’EVHA ha sol·licitat a l’Ajuntament que les vivendes es destinen també a joves i altres col·lectius desafavorits


La vicealcaldessa de Castelló, Ali Brancal, ha informat hui que l'Institut Valencià d'Habitatge i Sòl de la Generalitat Valenciana (EVHA) ha sol·licitat, a través d’un escrit dirigit a l’Ajuntament de Castelló, l'ampliació d'ús de l’edifici de vivendes públiques que es va construir el 2002 al Grau. Aquest edifici, que compta amb 64 habitatges, va ser destinat per a persones de la tercera edat i, ara, l’EVHA ha sol·licitat a l’Ajuntament que amplie l’ús de les vivendes per a joves i altres col·lectius desafavorits.

Aquesta construcció, que es va realitzar dins del 'Programa Hàbitat d'Integració Social Sènior Urbà' en el Grau de Castelló, disposava que les vivendes de l’edifici estaven destinades a persones majors de 65 anys que hagueren cessat la seua activitat laboral o a pensionistes majors de 60 anys, que no necessitaren cap mena d’ajuda d’altres persones per a la realització d’activitats de la vida diària.

Ara, l’EVHA ha sol·licitat a l’Ajuntament de Castelló que aquest edifici amplie el col·lectiu d’usuaris destinataris de les seues vivendes, que no siguen destinades amb caràcter exclusiu per a persones de la tercera edat i que es permeta accedir a aquests allotjaments a altres demandants de vivenda. Aquesta petició "busca donar resposta a les noves necessitats d'habitatge i ajudar a d’altres col·lectius desafavorits", ha destacat Brancal. La vicealcaldessa també ha volgut celebrar aquesta possible ampliació d’usuaris i ha remarcat a un col·lectiu "tan castigat, com són els i les joves", A més a més, ha recordat que d’acord amb l’escrit respon a les seues demandes, perquè els joves volen "habitatges en règim d'arrendament, de menor mesura i menor preu".

Així, l’EVHA ha sol·licitat que les vivendes s’adherisquen als programes 'Habitat Jove', dirigit a joves i universitaris, i 'Hàbitat d'Integració Social' destinat a col·lectius desafavorits, en el qual també es contemplen els primers destinataris de les vivendes de promoció del Grau de Castelló, les persones majors.Segueix-nos: