Està en: INICI > Notícies

Cultura organitza quatre dies d'espectacles teatrals per a pblic infantil amb el cicle Nadal al Raval

Dissabte, 22 de Desembre de 2018

El Teatre del Raval serà l’escenari dels espectacles ‘Los cuervos no se peinan’, ‘Hi havia una vegada el món’, ‘Scrooge - Un cuento de Navidad’ i ‘Blink Flash Duncan’

 
La Regidoria de Cultura, encapçalada per Verònica Ruiz, ha programat una nova edició del cicle ‘Nadal al Raval’ amb tres espectacles teatrals i un de dansa. Del 27 al 30 de desembre, a les 18.00 hores, el Teatre del Raval acollirà quatre representacions destinades al públic infantil.

La primera d’elles, "Los cuervos no se peinan", a càrrec de les companyies Peleponeso Teatro i Mon Teatro, està programada per al dijous 27 i presenta una singular història familiar, que fomenta la diferència, l’acceptació i l’amor on una dona es converteix en la mare d’un corb. Està recomanada per a un públic de més de 6 anys amb un preu de 4€.

El viatge serà el tema principal de l’obra ‘Hi havia una vegada el món’, on la companyia teatral Escenoart presentarà les aventures de dos personatges molt particulars que, amb les quatre estacions de fons, recorreran diferents països per contar unes històries úniques. L’espectacle tindrà lloc el dia 28 i està dirigit a xiquets i xiquetes de 3 a 9 anys amb un preu de 3€.

‘Scrooge - Un cuento de Navidad’, a càrrec del grup Lisbeth Freites Music i Ploma Teatre és l’obra programada per al dissabte 29. Aquesta representació teatral inspirada en els famosos relats nadalencs de Charles Dickens, i que combina espectacle amb música en directe, contarà la història d’un personatge malhumorat que odia el Nadal, i que després d’una sèrie de circumstàncies descobrirà la part bona d’aquests dies. L’entrada serà de 4 € i l’edat recomanada és per a majors de 5 anys.

L’última representació, el 30 de desembre i amb un preu de 4€, serà l’espectacle de dansa "Blink Flash Duncan" a càrrec de l'Associació Blink Flash. És una proposta artística que utilitza la dansa com a llenguatge d’expressió per intentar despertar l’imaginari emocional dels més menuts, als qui la companyia convidarà a pujar a l’escenari per a completar l’espectacle. L’edat recomanada és per a majors de 2 anys.Segueix-nos: