Està en: INICI > Notícies

Marco encarrega una proposta gastronmica per a posar en valor la taronja als xefs que promocionen el "Arrocito de Castell' en Fitur

Dijous, 24 de Gener de 2019


 
La cuina castellonenca protagonitza les exhibicions en directe amb el xef Miguel Barrera i l'arròs com a plat estrela de la jornada.
 
L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha encarregat als mestres cuiners castellonencs Miguel Barrera i als integrats en l'associació 8 xefs/8plats una proposta gastronòmica basada en la taronja per a posar en valor els cítrics de la nostra terra.

Marco ha ressaltat que "la taronja és alguna cosa molt nostre i tenim l'obligació de defensar-la i preservar-la dels atacs que la posen en perill, i una forma de donar-la suport des de les administracions públiques és posant iniciatives en marxa com la que he demanat als magnífics cuiners que estan promocionant per al món sencer la nostra cuina en aquesta fira internacional de turisme".

L'alcaldessa ha realitzat aquest anunci després del showcooking protagonitzat en la plaça central de la Comunitat Valenciana en Fitur per Miguel Barrera, xef Michelín i imatge gastronòmica de la ciutat, i que ha tingut el ‘Arrocito de Castelló’ com a plat estrela de la jornada.

Marco s'ha mostrat convençuda que "la gastronomia i els productes de Castelló són garantia de qualitat, sabor i sensacions pel que continuarem treballant per difondre la nostra cuina i per convertir-nos en un referent en el turisme gastronòmic".

En aquest sentit, la regidora de Turisme, Patricia Puerta, ha donat a conéixer que la segona edició del Concurs Internacional Arrocito de Castelló "tindrà lloc el pròxim 13 de maig, un esdeveniment que ve precedit pel gran èxit de la primera convocatòria i que pretén consolidar la marca ‘Castelló Gastronòmic’ com a reclam turístic i garantia de qualitat".Segueix-nos: