Està en: INICI > Notícies

Participaci Ciutadana valora positivament el creixement del teixit associatiu de Castell

Divendres, 25 de Gener de 2019

Garcia ha explicat que "valorar i ajudar a les associacions ha resultat en el creixement del nombre d’entitats i la seua implicació en el desenvolupament social de la ciutat"


El vicealcalde i regidor de Participació Ciutadana a l'Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha presentat l'informe de l'estat del registre d'associacions veïnals al mes de gener. "L'elaboració d'aquests tipus d'informes és una forma útil i positiva per saber la implicació que les associacions tenen en la ciutat i poder analitzar el grau de consecució dels objectius que té l'Ajuntament amb les entitats" ha explicat Garcia.

Des del mes de juliol, s'han adherit al teixit associatiu de la ciutat 10 noves associacions, situant el total en 795 entitats actives. D'aquest total, el 90,82% tenen el CIF actualitzat; el 86,92% han proporcionat un telèfon de contacte actiu; el 100% de les associacions tenen la direcció postal actualitzada, entre d'altres.

Tanmateix, les associacions que han proporcionat un correu de contacte, reben mensualment comunicacions institucional per correu electrònic en matèria de temes que interessen com a entitats.

"El fet que des de l'Ajuntament es valore i s'haja tret de la foscor a les associacions i entitats de Castelló, ha fet possible posar al dia la documentació de les mateixes i poder facilitar-los el treball per a aconseguir subvencions per a continuar treballant per als veïns de la ciutat" ha afirmat el vicealcalde, Ignasi Garcia.Segueix-nos: