Està en: INICI > Notícies

L'Escola de Participaci programa dos cursos formatius dirigits a associacions

Dilluns, 4 de Febrer de 2019

Ignasi Garcia defensa que "es pretén fomentar l'activitat de les associacions i ajudar-les perquè desenvolupen la seua tasca de la millor manera possible"


La regidoria de Participació Ciutadana, encapçalada per Ignasi Garcia, ha presentat les novetats previstes per a l’Escola de Participació per al mes de febrer i per a la primera setmana de març, les quals consisteixen en dos cursos de formació per a les associacions castellonenques.

D’aquesta manera, l'Escola de Participació ha organitzat un taller sobre ‘Obligacions documentals i procedimentals de les asssociacions’, que tindrà lloc el 16 de febrer de 9.00 a 14.00 hores a l’Oficina de Participació Ciutadana (Avinguda Germans Bou 27) i que comptarà amb un total de 24 places. El taller permetrà a les associacions assistents emportar-se una carpeta amb els documents al dia, identificats i arxivats. A més, durant la formació se revisaran els documents que falten, se posaran al dia aquells que estiguen desactualitzats, s’explicarà qué és cada document i per a què serveix i es posarà al dia de les obligacions de l’associació.

D’altra banda, el 2 de març s'impartirà un taller pràctic en matèria de comunicació amb el nom ‘Difusió i comunicació: Enares i construcció del relat’. Aquest curs tindrà lloc al local de l’Associació de Veïns Primer Molí i tindrà un total de 10 places disponibles. Durant el taller s’ensenyarà com construir el relat de la missió, la visió i els valors de l’associació i com explicar la tasca associativa per a posar en valor el que s’està fent des de fa anys en el moviment associatiu.

Al respecte, el regidor Ignasi Garcia ha defensat que "amb aquests cursos es pretén fomentar l'activitat de les associacions i ajudar-les perquè puguen continuar desenvolupant la seua tasca de la millor manera possible; al mateix temps que afavorim la col·laboració entre l'Ajuntament i l'associacionisme de Castelló".

La inscripció a aquests dos cursos està oberta i, per tant, els membres d'associacions interessats en alguna de les formacions es poden inscriure en www.participa.castello.es a la secció d'Escola de Participació.Segueix-nos: