Està en: INICI > Notícies

Castell convoca la Festa de la Joventut

Dimecres, 12 de Juny de 2019


 
Exhibicions de circ, capoeira, ball i música, entre altres, clausuren el curs d'activitats que reuneix el Casal Jove.
 
La Festa de la Joventut arriba a Castelló. El Casal Jove, situat al Grau, acull el divendres, 14 de juny, a les 18.30 la festa de fi de curs. Els i les assistents podran gaudir d'una mostra de les activitats que es realitzen en el casal al llarg de l'any, mentrestant, el grup castellonenc Vagas marcarà el ritme amb la seua música. Circ, capoeira, softcombat, ball, esgrima, bestiari i exposicions tindran cabuda en aquesta festa.
 
"Es tracta de despertar curiositats entre el públic, de reconéixer l'esforç de l'alumnat i de celebrar la joventut mitjançant l'esport i l'art", segons afirma el regidor en funcions de Joventut, José Luis López. Així, des de l'Ajuntament de Castelló, es dóna a conéixer l'elenc d'activitats que ofereix el Casal Jove, gràcies a la participació de diverses entitats. Per als interessats i interessades, el butlletí de novetats oficinasinformacionjuvenil@castello.es està a la seua disposició.
 
Així mateix, el grup musical Vagas farà una mostra del treball realitzat en els locals d'assaig que proporciona el consistori al Tetuan XIX Music Boxs per a solistes i grups. Cal destacar que el programa #rutacatorze35 que promou la regidoria de Joventut també ofereix tots els mesos una gran varietat d'activitats repartides per la ciutat. Concerts, esports, balls, xarrades, conferències, exposicions, tallers, concursos, idiomes i molt més t'esperen cada cap de setmana. Més informació en rutacatorce35@castello.es.Segueix-nos: