Està en: INICI > Notícies

L´alcalde en funcions de Castelló, Alberto Fabra, anuncia una nova organització municipal més pròxima, eficaç, àgil i moderna dirigida als ciutadans

Dimarts, 5 de Juny de 2007

L´alcalde en funcions de Castelló, Alberto Fabra, ha anunciat este matí una nou organització municipal "més pròxima, eficaç, àgil i moderna" per a la pròxima legislatura, acollint-se al títol 10 del Règim de Grans Ciutats. L´objectiu d´esta mesura és, segons ha explicat Alberto Fabra, és dotar a l´Administració d´una major proximitat al ciutadà encaminat cap eixe Pla de Modernització amb una estructura potent en què treballa el consistori, per la qual cosa necessari adequar les àrees municipals a les necessitats dels veïns. 

Així, el primer edil en funcions ha dit que Javier Moliner serà el vicealcalde que tindrà davall el seu govern a quatre grans àrees: economia i Hisenda i Participació Ciutadana presidida per Juan José Pérez Macián; serveis a la Ciutadania presidida per Carmen Amorós; Desenvolupament Sostenible de la Ciutat presidida per Javier Moliner i Seguretat Pública presidida per Joaquín Torres. De la vicealcaldia dependran la delegació de Modernització, Qualitat dels serveis municipals i Innovació i Desenvolupament Tecnològic presidida per Pérez Macián; Relacions amb la Unió Europea, per Vicent Sales; i els sis districtes. Marta Gallén serà tinent d´alcalde del Grau; Carmen Amorós, De l´Est; Miquel Soler de l´Oest; Juan José Pérez Macián del Nord; Joaquín Torres del Sud i Marisa Ribes del Centre. 

Davall l´àrea d´Economia i Hisenda estarà la delegació d´Economia i Hisenda que ostentarà el regidor no electe José Masip; la de Recursos Humans, Contractació i Patrimoni amb Pérez Macián al front i la de Participació Ciutadana, Desenvolupament Local, Comercial i Consum, de Marisa Ribes. 

Carmen Amorós ostentarà el càrrec de regidora de Benestar Social i Foment de l´Ocupació però, a més, tindrà davall la seua supervisió a les delegacions de Gent Major (Marisa Ribes); Esports (Vicent Sales), Festes (Joaquín Torres), Educació, Igualtat i Turisme (Beatriz Gascó), Joventut (Carmen Albert) i Cultura (Miguel Ángel Mulet). L´àrea de Desenvolupament Sostenible presidida per Javier Moliner comprendrà la delegació de Territori, Vivenda i Grans Projectes (Javier Moliner), la de sostenibilitat i disciplina urbanística (Gonzalo Romero), Infraestructures, serveis Urbans i Salut Pública (Miquel Soler), Mobilitat Urbana (Miquel Soler) i Desenvolupament del Pla Especial de la Marjalería (Joaquín Torres). 

Finalment, Alberto Fabra també ha comentat que de l´àrea de Govern de Vicealcaldia dependrà el funcionament dels òrgans polítics, la coordinació institucional i territorial, el gabinet d´alcaldia i relacions públiques i protocol, el gabinet de comunicació, la coordinació general de les àrees de Govern, l´assessoria jurídica i la modernització qualitat i innovació i desenvolupament tecnològic.Segueix-nos: