Està en: INICI > Notícies

Lalcalde en funcions de Castell, Alberto Fabra, anuncia una nova organitzaci municipal ms prxima, efica, gil i moderna dirigida als ciutadans

Dimarts, 5 de Juny de 2007

Lalcalde en funcions de Castelló, Alberto Fabra, ha anunciat este matí una nou organització municipal "més pròxima, eficaç, àgil i moderna" per a la pròxima legislatura, acollint-se al títol 10 del Règim de Grans Ciutats. Lobjectiu desta mesura és, segons ha explicat Alberto Fabra, és dotar a lAdministració duna major proximitat al ciutadà encaminat cap eixe Pla de Modernització amb una estructura potent en què treballa el consistori, per la qual cosa necessari adequar les àrees municipals a les necessitats dels veïns. 

Així, el primer edil en funcions ha dit que Javier Moliner serà el vicealcalde que tindrà davall el seu govern a quatre grans àrees: economia i Hisenda i Participació Ciutadana presidida per Juan José Pérez Macián; serveis a la Ciutadania presidida per Carmen Amorós; Desenvolupament Sostenible de la Ciutat presidida per Javier Moliner i Seguretat Pública presidida per Joaquín Torres. De la vicealcaldia dependran la delegació de Modernització, Qualitat dels serveis municipals i Innovació i Desenvolupament Tecnològic presidida per Pérez Macián; Relacions amb la Unió Europea, per Vicent Sales; i els sis districtes. Marta Galln serà tinent dalcalde del Grau; Carmen Amorós, De lEst; Miquel Soler de lOest; Juan José Pérez Macián del Nord; Joaquín Torres del Sud i Marisa Ribes del Centre. 

Davall làrea dEconomia i Hisenda estarà la delegació dEconomia i Hisenda que ostentarà el regidor no electe José Masip; la de Recursos Humans, Contractació i Patrimoni amb Pérez Macián al front i la de Participació Ciutadana, Desenvolupament Local, Comercial i Consum, de Marisa Ribes. 

Carmen Amorós ostentarà el càrrec de regidora de Benestar Social i Foment de lOcupació però, a més, tindrà davall la seua supervisió a les delegacions de Gent Major (Marisa Ribes); Esports (Vicent Sales), Festes (Joaquín Torres), Educació, Igualtat i Turisme (Beatriz Gascó), Joventut (Carmen Albert) i Cultura (Miguel Ángel Mulet). Làrea de Desenvolupament Sostenible presidida per Javier Moliner comprendrà la delegació de Territori, Vivenda i Grans Projectes (Javier Moliner), la de sostenibilitat i disciplina urbanística (Gonzalo Romero), Infraestructures, serveis Urbans i Salut Pública (Miquel Soler), Mobilitat Urbana (Miquel Soler) i Desenvolupament del Pla Especial de la Marjalería (Joaquín Torres). 

Finalment, Alberto Fabra també ha comentat que de làrea de Govern de Vicealcaldia dependrà el funcionament dels òrgans polítics, la coordinació institucional i territorial, el gabinet dalcaldia i relacions públiques i protocol, el gabinet de comunicació, la coordinació general de les àrees de Govern, lassessoria jurídica i la modernització qualitat i innovació i desenvolupament tecnològic.Segueix-nos: