Està en: INICI > Notícies

Cultura publica les bases de les set categories dels Premis Ciutat de Castell 2020

Dimecres, 4 de Setembre de 2019

El consisitori reconeixerà obres plàstiques, escèniques, literàries i científiques, en una edició dotada amb 22.000 euros

La Regidoria de Cultura, encapçalada per Verònica Ruiz, ha fet públiques les bases de la pròxima edició dels Premis Ciutat de Castelló. «En 2020 tenim l’objectiu de donar visibilitat a l’activitat del professionals i creadors dels mons de l’art, la investigació i la ciència i de reconéixer la seua tasca», ha destacat l’edil, qui presidirà el jurat encarregat de triar les obres guanyadores.

Els guardons reconeixeran set modalitats o disciplines diferents, entre les quals es repartirà la suma de 22.000 euros amb que Castelló dota els premis. Les categories d’aquesta edició són arts plàstiques, teatre, humanitats, ciències experimentals i tecnologia, per la pau i els premis de literatura infantil il·lustrada Tombatossals i a l’excel·lència musical ‘Guitarrista Manuel Babiloni’.

Aquesta última categoria es consolida després d’introduir-se per primera vegada en la passada edició i pretén «difondre i reivindicar l’herència musical i humana del guitarrista castellonenc Manuel Babiloni", segons Ruiz.

Així doncs, el 31 de gener del pròxim any serà la data límit marcada per la Regidoria de Cultura per a presentar les obres al Portal de la Ciutadania de l’Ajuntament de Castelló. L’acte d’entrega dels premis se celebrarà durant la primavera de l’any vinent. Les bases amb les especificacions de cadascuna de les categories es poden consultar al web municipal.Segueix-nos: