Està en: INICI > Notícies

Castell presenta el seu potencial inversor i avantatges competitius en Invest in Cities

Dimarts, 17 de Setembre de 2019L'alcaldessa destaca l’oportunitat que ofereix aquest forum "per a impulsar la promoció exterior de la ciutat i atraure empreses"

L'Ajuntament de Castelló ha participat aquest dimarts en la presentació de la segona edició de la cimera de ciutats atractives per a la inversió, Invest in Cities, un acte en el qual s'han desgranat les oportunitats que ofereix la capital de la Plana i els seus avantatges competitius per a captar l'interés de noves empreses tractores.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha recalcat la gran importància i repercussió que la ciutat haja sigut seleccionada per a participar en aquest fòrum com una de les més atractives per a la inversió a nivell nacional. "És una oportunitat per a impulsar la promoció exterior de la ciutat, generar dinamisme econòmic i atraure empreses que fomenten el creixement i el desenvolupament econòmic local", ha indicat Marco.

L'aposta de Castelló per l'emprenedoria, el posicionament geoestratègic, la xarxa de comunicacions, o la cerca decidida i ferma d'un model de desenvolupament de ciutat sostenible i socialment responsable, han sigut algunes de les característiques que han situat a la ciutat com una de les més atractives per a invertir. Des de l'organització han destacat aquest dimarts a Castelló per la seua "innovació i potencial industrial" i per ser "una de les ciutats més importants de l'arc Mediterrani".

El primer tinent d'alcalde i delegat de l'àrea de Govern Interior, David Donate, ha participat en l'acte, celebrat a Madrid, per a presentar el potencial inversor de Castelló i rebre la distinció com a ciutat seleccionada per a la cimera. "Tenim totes les possibilitats per a ser una ciutat que atraga l'interés empresarial i inversor, però cal canalitzar aquesta força natural per a aconseguir nous objectius econòmics", ha destacat.

Donate ha exposat el nou model de ciutat que està dissenyant el Govern municipal per a generar noves expectatives empresarials. Entre els projectes que modernitzaran la indústria local, ha destacat l'estació intermodal de mercancias com un node "que permetrà obrir nous mercats per a la producció castellonenca". També ha recordat les actuacions per a adequar polígons industrials, el reconeixement de Castelló com a Ciutat de la Ciència i de la Innovació com un estímul per a les economies, així com la pròxima celebració del Fòrum España-el Japó.

La participació de Castelló en Invest in Cities permetrà a la ciutat donar a conéixer els seus avantatges competitius, projectes de desenvolupament econòmic i apostes de futur en un escenari del màxim nivell i repercussió, ja que el cim comptarà amb representants de més de 15 països i la presència de més de mil inversors de diferents tipologies.

Invest in Cities és una iniciativa impulsada per CEOE-CEPYME i Grup PGS amb l'objectiu d'acostar la inversió privada i empreses al territori de les ciutats participants.Segueix-nos: