Està en: INICI > Notícies

Castell adjudica la remodelaci del pavell Pablo Herrera del Grau per 321.100 euros

Divendres, 20 de Setembre de 2019

Les obres de rehabilitació de la coberta i substitució del paviment esportiu tenen un termini d’execució de sis setmanes

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Castelló ha adjudicat les obres de rehabilitació de la coberta i substitució del paviment esportiu en el Pavelló Pablo Herrera del Grau de Castelló per un import de 321.100 euros (IVA inclòs). El portaveu del Govern municipal, Rafa Simó, ha informat d'aquesta aprovació i ha apuntat que els treballs tenen un termini d'execució de sis setmanes.

L'Ajuntament va licitar aquestes obres al març de 2019 per un pressupost de 380.000 euros (IVA inclòs). Al procés van concórrer deu empreses de les quals tres van ser excloses per la mesa de contractació després de l'examen de la documentació presentada. D'elles, es va emetre proposta d'adjudicació a favor de la mercantil Omega Enginya Obres i Serveis SL, en presentar una baixa sobre el pressupost del contracte del 15,50%, oferint així una execució de l'obra per import de 321.100 euros (IVA inclòs). La mesa de contractació va determinar que aquesta proposta era la "més avantatjosa per als interessos municipals de conformitat amb els criteris establits".

La Junta de Govern Local d'aquest dijous dia 19 de setembre ha aprovat l'adjudicació a aquesta mercantil dels treballs de rehabilitació per 321.100 euros.Segueix-nos: