Està en: INICI > Notícies

Castell es prepara per a l'edici ms compromesa del MUT!

Dijous, 26 de Setembre de 2019Amb cinc escenaris al centre del la ciutat, el Festival Internacional d’Arts Escèniques sense Text se celebra del 27 al 29 de setembre


Les castellonenques i els castellonencs tenen una cita aquest cap de setmana amb el MUT!, Festival Internacional d’Arts Escèniques sense Text. Per quart any consecutiu, la ciutat s’omplirà del millor teatre nacional i internacional amb un total de 22 espectacles caracteritzats, precisament, per no tenir cap tipus de diàleg. L’edició d’enguany comptarà amb la peculiaritat de girar entorn a la immigració, reflexionant sobre els refugiats i els problemes derivats de les migracions.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha manifestat que "volíem crear l’edició més compromesa del MUT! per a remoure consciències i aconseguir que el públic castellonenc reflexione alhora que gaudeix de les obres teatrals". L’edil també ha volgut destacar "la consolidació i gran projecció del festival d’arts escèniques amb aquesta quarta edició".

Així doncs, la programació del MUT! arranca el pròxim divendres 27 de setembre a les 18.00 hores i s’allargarà fins les 20.00 hores de diumenge 29. Les obres es repartiran en un total de cinc escenaris a l’aire lliure: el Passadís de les Arts, la Plaça de l’Hort dels Corders, la Plaça de l’Ajuntament, la Plaça de les Aules i diferents carrers del centre de Castelló.

El Festival Internacional d’Arts Escèniques sense Text s’afiança com una de les propostes més atractives i innovadores de l’Ajuntament de Castelló per a promoure i incentivar la cultura en els últims anys. A banda, desperta l’interès per un format de teatre no tan conegut pel públic, espectacles sense text ni diàlegs. La programació completa, el horaris i les localitzacions es poden consultar al web www.festivalmut.com, on el públic també podrà trobar una descripció completa de les obres i companyies.Segueix-nos: