Està en: INICI > Notícies

30 Congrs de SOVAMFIC, la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitria al Planetari

Dijous, 3 de Octubre de 2019

El Planetari de Castelló serà la seu del 30è Congrés de SOVAMFIC, la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària els pròxims 03 i 04 d’octubre.

Este Congrés reuneix especialistes valencians de l’àrea de medicina familiar, i tindran lloc diferents conferències, taules de debat i tallers clínics. Els tallers tenen una orientació pràctica, per millorar les habilitats, maneig i coneixements sobre diferents camps. Estos tallers tindran lloc en les sales d’exposicions del Planetari de Castelló, pel que l’accés a les sales estarà restringit en el moment de la celebració del taller, incloent la sala del Centre d’Interpretació de la Reserva Marina de les Illes Columbretes. Esta restricció només afecta les sales d’exposicions, la resta del Planetari es podrà visitar (exteriors i zona hall) i les sessions d’astronomia mantenen la seua programació habitual.

El dissabte ja es podrà accedir a les sales d’exposicions en normalitat. Disculpeu les possibles molèsties que puguen ocasionar-vos estos canvis.

Més informació del congrés en SOVAMFIC (http://sovamfic.net/)


« Tornar a PlanetariSegueix-nos: