Està en: INICI > Notícies

Inscripcions obertes per a la XVI Marxa a peu per les Ermites de Castell del 26 d'octubre

Dissabte, 12 de Octubre de 2019

El recorregut no competitiu és de 21,43 quilòmetres i comença de la plaça Major amb final a l'ermita de Sant Jaume de Fadrell

La XVI Marxa a Peu per les Ermites de Castelló tindrà lloc el pròxim 26 d'octubre i les inscripcions ja estan obertes; fins a completar els primers 700 participants o fins al dia 24 d'octubre. És una activitat no competitiva, que recorre les ermites de la ciutat, amb un trajecte de 21,43 quilòmetres. Hi ha possibilitat d'incorporar-se en qualsevol punt del camí.

Els interessats a participar d'aquesta iniciativa poden apuntar-se personalment, en horari de 9.00 a 14.00 hores, en l'àrea de regidors de l'Ajuntament de Castelló (plaça Major, número 1) o en el Patronat Municipal d'Esports (carrer Columbretes, número 22). El preu és de 3,05 euros i inclou un detall així com diferents llocs d'avituallament durant el camí i la paella a Sant Jaume.

La marxa partirà des de la plaça Major a les 7.00 hores i l'arribada està prevista sobre les 13.45 hores a l'ermita de Sant Jaume. Durant el recorregut, es passarà per les ermites: Sant Nicolau, Sant Francesc de la Font, la Magdalena, Sant Roc de Canet, la basílica de la Mare de Déu del Lledó, Sant Isidre i Sant Pere de Censal, Sant Josep de Censal i Sant Jaume de Fadrell.

En finalitzar hi haurà paella per a la gent que s'haja inscrit o haja fet el recorregut i un servei gratuït d'autobusos per a transportar als participants fins a la ciutat, des de les 14.00 hores fins a les 17.00 hores.Segueix-nos: