Està en: INICI > Notícies

La nova targeta sense contacte per al transport pblic ha entrat hui en servei per a agilitzar les freqncies de pas de lautobs urb

Dilluns, 25 de Juny de 2007

La nova targeta sense contacte per al transport públic de Castelló ha entrat hui en servei a fi dagilitzar les freqüències de pas de lautobús urbà i millorar este servei per a la ciutadania, segons ha explicat el regidor de Serveis Públics, Miquel Soler, qui, ha comprovat ‘in situ junt amb els mitjans de comunicació, el bon funcionament deste nou sistema. Soler, junt amb el gerent dACCSA, Vicente Cuevas, i el director de producció de lempresa responsable del sistema de cobrament, Manuel Márquez, ha volgut pujar en un autobús on ha pogut conéixer els detalls deste nou mig de cobrament que resulta ser el més modern dEuropa. 

Així, ledil ha comentat que durant tot el mes de juliol, conviuran els dos sistemes de cobrament i que serà durant eixe mes i a partir de hui serà quan els usuaris puguen canviar la seua actual targeta per la nova de què shan editat 80.000 exemplars. "Els jubilats pensionistes, col·lectius socials i estudiants becats hauran de vindre fins a lAjuntament per a agafar dia i hora en què podran realitzar el dit canvi que tindrà lloc en el consistori de 14.00 a 20.00 hores a fi devitar problemes a lhora de renovar la targeta", ha dit Miquel Soler, qui ha concretat que este mateix equip realitzarà estes mateixes tasques en el Grau del 23 al 27 de juliol. 

Els nous bo-bus es podran adquirir en els mateixos autobusos de línia i en les màquines expenedores habilitades en els estancs de la ciutat. A més, cal recordar que hi ha tres tipus de bons: els dusuaris menors de 25 anys; això de majors de 25 anys; i el bo de caràcter temporal amb vigència de 30 dies.Segueix-nos: