Està en: INICI > Notícies

Benestar Animal i les protectores de Castell llancen la campanya 'Millor Adoptar'

Divendres, 20 de Desembre de 2019Garcia defensa que "els animals no es regalen ni es compren, els animals que s'adopten passen a ser un més de la família "

El regidor de Benestar Animal de l'Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha presentat aquest matí la campanya 'Millor Adoptar', en la que també han participat algunes de les protectores de la ciutat i i els  animals dels quals tenen cura. "Ara ve Nadal, i amb aquest els regals, però des de l'Ajuntament i les protectores tenim molt clar que els animals no es regalen ni es compren, els animals que s'adopten passen a ser un més de la família", ha defensat l'edil.

"Per això hem posat en marxa aquesta campanya just abans de les festes nadalenques. Volem la ciutadania prenga consciència de la importància i la transcendència que té tindre una mascota adoptada i que siguen conscients de la gran tasca que fan les protectores oferint espais d’acollida mentre els animals troben una família", ha defensat Garcia.

'Millor Adoptar' és una iniciativa orientada a afavorir l'adopció en lloc de la compra, a reivindicar la feina que fan les protectores a l'hora de gestionar les adopcions, i també agrair i valorar la feina que realitzen els voluntaris que hi col·laboren. Les imatges d’aquesta busquen posar en valor la figura dels voluntaris i visibilitzar les mascotes, per afavorir la seua adopció, i expliquen les seues històries. A més a més, els cartells tenen uns codis QR que remeten a la base de dades municipal, on es poden trobar els contactes de totes els protectores de la ciutat si es vol adoptar un gat, un gos o qualsevol altre animal de companyia.

Garcia ha explicat que "hem centrat la campanya tant en els animals, els principals protagonistes, com en els voluntaris", a més, també ha destacat que "s’ha de valorar positivament la feina que realitzen els voluntaris de les protectores, un treball necessari i vital per a poder reduir el nombre d'abandonaments". Així, el regidor de Benestar Animal ha tancat l’acte assegurant que "no podríem aconseguir l'objectiu de 'sacrifici zero' sense el vostre treball ni la vostra dedicació als animals".Segueix-nos: