Està en: INICI > Notícies

SETMANA DE LA DONA I LA XIQUETA EN LA CINCIA. Jornada escolar i Taller. Inscripcions

Dijous, 6 de Febrer de 2020


Celebrem la setmana de la dona i la xiqueta en la ciència amb la col·laboració de BP Oil España.

Hem programat 2 activitats gratuïtes diferents. D'una banda una jornada dedicada als alumnes de 1r d'ESO i per un altre un taller obert a participants infantils de 4 a 12 anys.

La Jornada Escolar consisteix en una xarrada amb 6 edicions (3 el dijous 6 de febrer i 3 més el divendres 7 de febrer, en tots dos casos a les 9.30, 11 i 12:30h). Això significa que posem a la disposició dels professors interessats unes 700 places entre totes les sessions. Per a poder assistir els professors responsables dels grups hauran d'inscriure'ls triant el dia i l'hora que els resulte més convenient i que estiga disponible.

La inscripció a la jornada escolar de la setmana de la dona i la xiqueta en la ciència  ja està oberta a través de la web i ho estarà mentre hi haja places disponibles o fins a 24 hores abans de la sessió.

En el Taller del dissabte 8 també hi ha 2 edicions, a les 17 i a les 18h i la inscripció al taller de la setmana de la dona i la xiqueta en la ciència ha de realitzar-se també a través de la web i romandrà obert entre el dilluns 3 de febrer a les 0h i el divendres 7 a les 12h.

Aquest taller està obert al publique infantil sense més restriccions que l'edat (de 4 a 12 anys) i l'aforament (40x2). En ell els participants realitzaran diversos experiments relacionats amb la indústria.


« Tornar a PlanetariSegueix-nos: