Està en: INICI > Notícies

Castell renova el seu comproms com a Zona Lliure de Paradisos Fiscals

Dimarts, 4 de Febrer de 2020

Els regidors de Contractació, Hisenda i Agenda 2030 es reuneixen amb Oxfam Intermón per a abordar noves mesures

L'Ajuntament de Castelló ha renovat el seu compromís amb la iniciativa de Zones Lliures de Paradisos Fiscals aprovada en 2016. Els regidors de Contractació, Rafa Simó; Hisenda, David Donate; i Agenda 2030, José Luis López, han mantingut una reunió amb responsables d'Oxfam Intermón, promotors de la iniciativa, per a abordar noves mesures en aquest sentit.

Així, en aquesta trobada, els regidors de l'equip de govern van mostrar el seu compromís a continuar avançant i incorporant mesures com l'aplicació de clàusules socials en la contractació pública. La corporació ja va rebre al novembre de 2016 el reconeixement d'Oxfam Intermón en agraïment a la decisió de l'Ajuntament d'adherir-se a la campanya de Zones Lliures de Paradisos Fiscals (ZPLF).

En aquesta ocasió, l'organització ha fet lliurament d'una guia pràctica amb els procediments a seguir per a continuar amb el treball d'incorporar en la contractació pública els criteris per a incentivar un comportament fiscal responsable per part de les empreses licitadores.

L'Ajuntament de Castelló va aprovar a l'abril de 2016 una moció per a afrontar la lluita contra els paradisos fiscals des de les entitats locals. Castelló va ser el primer municipi valencià a adherir-se a la campanya Zona Lliure de Paradisos Fiscals.Segueix-nos: