Està en: INICI > Notícies

XXVIII JORNADES D'ASTRONOMIA. 3, 4 i 5 d'abril.

Divendres, 3 de Abril de 2020

ATENCIÓ:
A causa de la situació d'Estat d'Alarma en la qual es troba el país i seguint les recomanacions del Ministeri de Sanitat, el Pla de Contingència de l'Ajuntament de Castelló i la Direcció General de Funció Pública, el Planetari de Castelló romandrà tancat al públic de manera indefinida i fins nova ordre com la resta de dependències municipals.

Per la qual cosa, totes les activitats del mes d'abril queden anul·lades, incloent les XXVIII Jornades d'Astronomia que tenien prevista la seua celebració el cap de setmana del 3 al 5 d'abril.

Esperem que tots vos trobeu fora de perill a casa i que puguem veure'ns una vegada la situació millore.

Salutacions de tots els qui fem el Planetari de Castelló.
----


Són un fòrum de reunió de professionals i aficionats al món de l´Astronomia obert a la participació del públic que se celebra anualment. Les dates habituals corresponen al cap de setmana de Diumenge de Rams, cosa que facilita l´arribada d´assistents de tota Espanya. Al 2019 les dates per a les XXVIII Jornades d´Astronomia són els dies 3, 4 i 5 d'abril.

Al llarg d´aquests dies tenen lloc ponències i conferències de diferents temes al voltant de l´Astronomia, com la formació, l´actualitat, els últims descobriments o participacions, la història de la ciència, i un llarg etcètera.

Les inscripcions es realitzen durant el mes anterior a la seva realització.

  • Programa.
  • Formulari d'Inscripció (ANUL·LADA L'EDICIÓ DE 2020)


« Tornar a PlanetariSegueix-nos: