Està en: INICI > Notícies

Castell acull el XXI Campionat d'Espanya alev i infantil de nataci artstica

Divendres, 6 de Mar de 2020

Fins a 685 esportistes de tota Espanya es donen cita en la Piscina Olímpica Gaetà Huguet des d’aquest divendres al diumenge 8 de març

La ciutat de Castelló acull des d'aquest divendres el XXI Campionat d'Espanya aleví i infantil d'hivern de natació artística. El regidor d'Esports, Omar Braina, ha participat en la presentació de la competició, que va tindre lloc aquesta setmana, al costat del president de la Real Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena.

A la presentació van assistir també el president del Club de Natació Flor del taronger Sincro, Javier Soriano; la directora tècnica del Club de Natació Flor del taronger Sincro, Olga López; el secretari de la Federació i vocal de Natació Artística, Javier García-Andrade; i el president de la Federació Valenciana de Natació, Marco Rivera.

El regidor d'Esports, Omar Braina, ha destacat que, amb aquest campionat, Castelló torna a ser ciutat d'acolliment d'un esdeveniment esportiu de rellevància. "Durant tres dies, la ciutat serà l'escenari d'una cita esportiva multitudinària, ja que són quasi 700 persones les que participen en aquesta cita", ha indicat.

En total, durant aquest cap de setmana participaran 685 esportistes de federacions arribades des d'Andalusia, Aragó, Balears, Canàries, Cantàbria, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Catalunya, Galícia, Madrid, País Basc i la Comunitat Valenciana.

El campionat, que ha començat aquest divendres, és classificatori per a les dues categories (aleví i infantil) per a seleccionar quins clubs competeixen a l'estiu en primera divisió (els 16 millors d'Espanya) o segona (campionat de promoció).Segueix-nos: