Està en: INICI > Notícies

xit de pblic per a la primera edici del cicle 'DONA'M, Arts en Femen'

Dissabte, 7 de Mar de 2020Set actuacions protagonitzades per dones omplen els carrers del centre urbà

La regidora de Cultura i Feminismes de l'Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha celebrat la gran acollida que ha tingut entre la ciutadania la primera edició del festival 'DONA'M, Arts en Femení', on un total de set actuacions han omplert els carrers de la ciutat de música, dansa, teatre i circ per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

«La cultura a Castelló triomfa i ho hem tornat a comprovar amb l'èxit de públic que ha tingut la primera edició del 'DONA'M'», ha assegurat l’edil, qui també ha gaudit dels espectacles del cicle. Ruiz ha confirmat que «centenars de persones han gaudit d’un cicle que ha tornat a demostrar que el millor escenari possible són els carrers de la nostra ciutat en una jornada que ha servit per a reivindicar la igualtat però també per dinamitzar el centre històric i comercial».

La festa començava a les 11.00 hores a la plaça Major amb l'actuació de la companyia teatral 'UnaiUna' i el seu espectacle 'Dosis', seguidament, ha sigut el torn de Teatro nelle Foglie amb 'Imaginaria' i d'Inés & Gloria, que han oferit un concert de música clàssica amb violoncel. De vesprada (a partir de les 18.00) el cicle es trasllada a la plaça Hort dels Corders, on Serena Vione amb 'Iter', Núria Andorrà amb 'Kokoro' i la companyia teatral Estampades amb 'Enfila S.A' tancaran la primera edició del 'DONA'M, Arts en Femení'.

Els actes del mes de les dones continuaran demà amb la XVI Cursa de les Dones, organitzada pel Servei d’Igualtat d’Oportunitats (SIO) i el taller sobre dones astrònomes que organitza el Planetari de Castelló. A més, diversos representants de l’equip de govern participaran en la manifestació convocada per col·lectius feministes de la ciutat.

Dilluns 9 de març, el Conservatori de Castelló organitza el Concert en Commemoració del Dia de la Dona i Dúo Irere interpreta música de cambra al cicle ‘Los Lunes Concierto’, el qual se celebra al Casino Antic amb la col·laboració del departament de Cultura.Segueix-nos: