Està en: INICI > Notícies

Marco promou una estratgia conjunta amb el sector turstic per a rellanar Castell com a destinaci desprs de la crisi de la covid-19

Dilluns, 6 de Abril de 2020

Ajuntament i empresaris coincideixen en la necessitat de reactivar l'economia amb una reprogramaci d'activitats i dinamitzaci

Ajuntament i empresaris coincideixen en la necessitat de reactivar l'economia amb una reprogramaci d'activitats i dinamitzaci

udio d'Amparo Marco


L'alcaldessa de Castell, Amparo Marco, ha mantingut hui una videoconferncia amb representants del sector turstic en el marc de la ronda de reunions per a conixer de primera m les reivindicacions i necessitats de diversos sectors de la societat castellonenca a l'hora d'elaborar el pla de resposta econmica i social en el qual treballa l'equip de govern amb l'objectiu de palliar els efectes de la crisi sanitria de la covid-19 a la ciutat.

En la trobada telemtica han participat Javier Gallego, Alexis de Pablo i Jos Luis Vivas, en representaci de Altur Hosbec Castell, a ms de la regidora de Turisme Pilar Escuder. Tant Ajuntament com empresaris han coincidit en la necessitat de traar una estratgia comuna per a unir esforos i reactivar Castell com a destinaci turstica quan les mesures derivades del coronavirus ho permeten. Per a aix s'est treballant ja en la reprogramaci d'activitats de dinamitzaci de la ciutat que marquen les pautes de recuperaci de Castell i reforcen els seus valors com a destinaci sostenible, intelligent i confortable.

Castell ha de continuar sent pol d'atracci turstica quan la crisi sanitria pel coronavirus ens ho permeta. En aquesta lnia estratgica estem treballant ja des de l'Ajuntament i aix li ho hem traslladat hui a representants del sector turstic de la provncia, amb els qui anirem de la m per a rellanar Castell com a destinaci, ha explicat l'alcaldessa. Hem d'unir esforos per a afrontar aquesta crisi sanitria i el futur desprs d'ella amb les mximes garanties, ha destacat Marco.

Al costat de la reprogramaci de l'oferta turstica de Castell, en la qual est treballant Escuder per a continuar mantenint-nos com a destinaci, recuperar la imatge i posar en valor els nostres atractius, Marco ha traslladat als representants d'Altur Hosbec les lnies bsiques del pla de revitalitzaci econmica en el qual treballa el consistori per a ser el motor econmic i social que reactive la ciutat i atenue els efectes de la crisi del coronavirus.

Un pla que t com a objectiu generar ocupaci i incideix especialment en pimes i autnoms. En matria fiscal, preveu ampliar el catleg de bonificacions i subvencions als sectors ms afectats, aix com flexibilitzar el calendari fiscal i els pagaments de tributs. Unes mesures econmiques que tamb demanden des del sector turstic per a afrontar de la m de les administracions un futur marcat per la crisi de la covid-19.

La crisi sanitria afecta de ple al turisme i els he mostrat la meua preocupaci per aix, per aquesta administraci estar al seu costat per a tirar avant junts i continuar posicionant Castell en el mapa turstic, ha insistit l'alcaldessa.Segueix-nos: