Està en: INICI > Notícies

Castell reparteix 25.000 mascaretes entre persones que es desplacen al treball en transport pblic

Dimarts, 14 de Abril de 2020

Castell reparteix 25.000 mascaretes entre persones que es desplacen al treball en transport pblic

Membres de la Policia Local i de Protecci Civil realitzen la distribuci en diversos punts de la ciutat entre hui i dem

L'Ajuntament de Castell repartir entre hui i dem 25.000 mascaretes entre persones usuries del transport pblic de la ciutat que necessiten aquest mtode de desplaament per a acudir als seus centres de treball. El repartiment de les mascaretes que han sigut remeses pel Govern central ha comenat aquest dimarts i s'ha desenvolupat en diferents punts de la ciutat per part de la Policia Local i de l'Agrupaci Local de Voluntariat de Protecci Civil.

Diverses patrulles de la Policia Local i equips de Protecci Civil s'han desplaat aquest dimarts a diferents punts de la ciutat en funci de l'afluncia d'usuaris i usuries del transport pblic i donant cobertura a les diferents zones de Castell. Aix mateix, per part de la Policia Nacional tamb s'ha realitzat repartiment de mascaretes (que se sumen a les 25.000 que seran repartides per l'Ajuntament) en altres punts neurlgics com l'estaci de Renfe i l'estaci central d'autobusos.

El repartiment s'ha dut a terme fins a les 12 hores del mat de hui i entre les 14.00 i les 16.00 hores de la vesprada, coincidint amb les hores de major afluncia per les entrades i eixides en els llocs de treball. La distribuci s'ha realitzat en els autobusos pblics i el servei de TRAM.

Les mascaretes es distribuiran tamb aquest dimecres i estan destinades a aquelles persones que hagen d'utilitzar el transport pblic per a desplaar-se fins als seus llocs de treball i per a minimitzar el risc de contagi entre els usuaris.Segueix-nos: