Està en: INICI > Notícies

Les prximes festes de Sant Pere del Grau queden suspeses per la crisi del coronavirus

Dilluns, 27 de Abril de 2020

Les prximes festes de Sant Pere del Grau queden suspeses per la crisi del coronavirus

Castell tampoc celebrar aquest estiu els tradicionals actes de la nit de Sant Joan a les platges davant la situaci actual

udio de Rafa Sim


L'Ajuntament de Castell i la Comissi de Festes de Sant Pere han acordat de manera conjunta la suspensi de les prximes festes del Grau davant la crisi sanitria de la covid-19 i tenint en compte que el gruix del programa de Sant Pere -que enguany havia de celebrar-se del 27 de juny al 5 de juliol- es desenvolupa al carrer i reuneix centenars de persones.

El president de la Comissi de Festes de Sant Pere, Antonio Tirado, ha explicat que davant la crisi del coronavirus la decisi ms prudent s suspendre les festes, perqu per les seues prpies caracterstiques no sn compatibles amb les mesures derivades de la crisi del coronavirus. En aquests moments la covid-19 ens impedeix realitzar festes populars i multitudinries com les de Sant Pere, ha matisat Tirado.

Des de l'Ajuntament de Castell agram la sensibilitat de la Comissi de Festes davant una decisi poc agradable, especialment per a tots els grauers i graueres, i vull traslladar un missatge d'nim a les reines, president infantil i tota la seua cort d'honor, aix com a les penyes, colles i comeros del Grau, ha assegurat el tinent d'alcalde del Grau, Rafa Sim. A ms, Sim ha plantejat que el pressupost de Sant Pere es destine per part de l'Ajuntament a iniciatives dirigides a la reactivaci econmica i social de la ciutat i en benefici de tota la ciutadania.

Des del Patronat Municipal de Festes, la presidenta d'aquest, Pilar Escuder, ha insistit en la impossibilitat de celebrar Sant Pere per la crisi del coronavirus i ha anunciat tamb que, pels mateixos motius, se suspenen els actes que tradicionalment es programen per a la nit de Sant Joan a les platges de Castell. Cal complir amb totes les mesures de seguretat i distanciament social que es deriven de la crisi sanitria de la covid-19 i que sn incompatibles amb celebracions com la de Sant Pere i Sant Joan, per la qual cosa aquest estiu no es podran fer, ha apuntat Escuder.Segueix-nos: