Està en: INICI > Notícies

Castell reobrir aquest dimecres els horts urbans seguint les normes de prevenci de Sanitat per a evitar possibles contagis

Dimarts, 5 de Maig de 2020

Castell reobrir aquest dimecres els horts urbans seguint les normes de prevenci de Sanitat per a evitar possibles contagis

Els usuaris podran accedir una vegada a la setmana, respectar la distncia de 2 metres i portar equips de protecci

Els horts urbans de Castell reobriran aquest dimecres desprs d'autoritzar-lo l'ltima ordre del Ministeri de Sanitat seguint les mesures de prevenci que estableix per garantir la seguretat dels usuaris i evitar possibles contagis. La Junta de Govern local ha aprovat aquest dimarts la seua represa i una instrucci amb les normes que han de complir els usuaris.

L'Ajuntament de Castell t en funcionament 5 horts urbans amb un total de 300 usuaris que sn gestionats per diferentes associacions de vens. El regidor de Transici Ecolgica, Fernando Navarro, explica que d'acord amb les indicacions de Sanitat des de l'Ajuntament s'han confeccionat unes normes de prevenci per a garantir la seguretat dels usuaris. Subratlla que la prioritat s la salut de la poblaci i que el decret indica que les visites deuran ser les mnimes i per treballs imprescindibles.

Aix, segons les condicions aprovades en la Junta de Govern Local d'aquest dimarts, cada usuari podr accedir una vegada a la setmana a l'hort urb i durant un termini mxim de tres hores, haur de fer-lo amb equips de protecci (guants i mscares) i respectant la distncia de seguretat mnima de 2 metres. L'horari d'assistncia haur de coincidir amb els horaris d'eixides justificades pel Pla de Transici cap a la Nova Normalitat del Govern i en cada cada hort urb no es podr superar diriament el 25% de l'aforament.

Cada associaci o unitat de gesti ser responsable del compliment d'aquest aforament i les assistncies s'hauran de notificar a les mateixes a fi de controlar-ho i evitar que coincidisquen usuaris amb parcelles confrontants.

Aix mateix, els punts de contacte en com (accessos, contenidors, etc) seran desinfectats diriament pels serveis municipals.Segueix-nos: