Està en: INICI > Notícies

Castell aprova les accions del Pla de Drogodependncies i Altres Addiccions per a 2020 i opta a 151.000 euros per a la seua execuci

Dijous, 14 de Maig de 2020

Benestar Social acudeix a la convocatria anual de subvencions de la Generalitat per a desenvolupar accions i activitats de prevenci

L'Ajuntament de Castell ha aprovat la memria explicativa i les activitats a realitzar al llarg d'enguany en execuci del Pla Municipal de Drogodependncies i Altres Trastorns Addictius. La planificaci ha sigut aprovada en la Junta de Govern Local d'aquest dijous i inclou la sollicitud de 151.063,48 euros de subvenci a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pblica per a finanar les despeses de personal, manteniment i els programes de la Unitat de Prevenci Comunitria en Conductes Addictives de l'Ajuntament de Castell sobre la base de la convocatria anual per a atenci, prevenci i rehabilitaci o reinserci social.

L'edil de Benestar Social, Jos Luis Lpez, ha explicat que aquesta convocatria va tindre lloc abans de l'entrada en vigor del Reial Decret pel qual es va declarar l'estat d'alarma, el passat 14 de mar. Posteriorment, es va determinar una relaci de centres, serveis i establiments sanitaris que es consideren serveis essencials, i es va acordar la continuaci dels procediments de la citada convocatria.

Per aix, la Regidoria de Benestar Social ha aprovat els trmits per a sollicitar la subvenci que, igual que altres anys, anir destinada a cobrir la totalitat de les despeses de personal (142.563,48 euros) i la meitat de l'import de les despeses en concepte de manteniment i programes (8.500 euros).

Aix mateix, s'ha aprovat la memria d'activitats a realitzar al llarg d'enguany en el marc del Pla Municipal de Drogodependncies i Altres Trastorns Addictius. Aquestes activitats estaran supeditades a la normativa per a complir amb les mesures de prevenci contra la covid-19. Lpez ha explicat que a travs d'aquest pla es financen accions i projectes a Castell que vagen encaminats a afavorir la prevenci en drogodependncia o en altres addiccions i la reinserci social.

El pla aprovat inclou actuacions en l'mbit escolar, familiar, comunitari i de prevenci selectiva, per condicionades a l'evoluci en el control de la covid-19.Segueix-nos: