Està en: INICI > Notícies

Edificant progressa a Castell amb la licitaci de les obres als solars per a les aules provisionals

Dimecres, 20 de Maig de 2020

Edificant progressa a Castell amb la licitaci de les obres als solars per a les aules provisionals

El consistori valora en 176.000 euros les dues actuacions, les quals permetran traslladar l'alumnat del Vicent Mar i de l'Herrero durant les obres

L'Ajuntament de Castell ha obert el procediment per a la licitaci de les obres d'adequaci en els dos solars que acolliran les aules provisionals dels CEIP Vicent Mara i Herrero, mentre els collegis sn reformats. Tots dos estan inclosos dins del Pla Edificant de la Conselleria d'Educaci per a la millora i nova construcci d'installacions educatives i en tots dos est previst que les obres comencen durant el present exercici.

La preparaci dels solars, incloses les obres que siguen necessries per a fer-ho, tindr un cost estimat de 176.000 euros, segons els plecs de la licitaci. Per a accelerar el trmit, s'ha triat un procediment obert simplificat que ha perms que tots dos concursos estiguen ja en marxa.

Hem d'agrair la gran faena realitzada des de l'rea de Contractaci per a fer possible aquesta licitaci en el menor temps, una cosa que evidencia la voluntat d'aquest equip de govern de donar absoluta prioritat a Edificant i a totes les obres que tinguen a veure amb centre educatius, ha manifestat el regidor d'Educaci, Francesc Mezquita. L'edil considera que l'execuci d'aquestes obres accelera els projectes pendents en tots dos centres i, a ms, suposa una injecci de fons en el sector de la construcci.

Aix doncs, el projecte per a l'adequaci del solar en el qual se situar el CEIP Herrero (al costat del carrer Riu Ter) t un pressupost base de 153.000 euros i el termini d'execuci sn 42 dies. En aquest cas, les obres consistiran en la creaci d'una solera i lobertura de canalitzacions. Com ha explicat Mezquita, i en tractar-se d'un solar municipal, la inversi ens permetr, a ms, disposar d'un espai per al trasllat d'altres centres en el futur o per a qualsevol activitat municipal que requerisca d'un espai com aquest.

Ms senzilla s l'actuaci en la futura ubicaci temporal del Vicent Mar, al costat de la CV-1520. En aquest cas, el pressupost base de licitaci s de 53.000 euros i els treballs duraran 28 dies. Ac nicament s necessari netejar l'espai llogat pel consistori i garantir que les canalitzacions i les preses de corrent i aigua per al centre provisional funcionen correctament.Segueix-nos: