Està en: INICI > Notícies

Castell amplia la xarxa de contenidors de reciclatge de vidre amb facilitats per a l'hostaleria

Dijous, 21 de Maig de 2020

Castell amplia la xarxa de contenidors de reciclatge de vidre amb facilitats per a l'hostaleria

La ciutat incrementa en 160.000 quilos la seua capacitat per a reciclar aquest material i suma 200 nous depsits

La Regidoria de Reciclatge i Gesti de Residus de Castell i la delegaci de Ecovidrio a la Comunitat Valenciana han iniciat la installaci de 200 nous contenidors a la ciutat. La mesura permetr incrementar en fins a 160.000 quilos la separaci de vidre a Castell, un material el reciclatge del qual va arribar a crixer fins a un 31% durant el mes d'abril passat.

La iniciativa, que es duu a terme amb el suport de la direcci general de Qualitat Ambiental de la Conselleria de Transici Ecolgica, inclou un paquet de materials per als negocis hostalers que facilitar la separaci de vidre. Aix, Ecovidrio entregar als locals poals especials amb rodes i un sistema de autovolteig.

A ms, 100 dels nous contenidors comptaran amb un obertura especial perqu els poals puguen ser buidats directament i de manera ms rpida. Cal assenyalar que els locals de les zones costaneres seran els primers a rebre aquests materials i que Ecovidrio far arribar als locals de totes la ciutat a partir de tardor.

El regidor de Reciclatge i Gesti de residus, Ignasi Garcia, ha acompanyat el director de producci d'FCC Medi Ambient, Vicente Cols, i l'enginyer municipal en les tasques de supervisi de la installaci dels nous dipsits. Garcia ha assenyalat que l'acci arriba en un moment en qu els i les professionals de l'hostaleria necessiten tot el nostre suport i, aquesta mesura, est orientada a facilitar-los el treball a l'hora de reciclar, estalviar-los temps i escurar els desplaaments.

L'edil ha recordat que amb la installaci d'aquests 200 contenidors ampliem un 40% la xarxa de reciclatge de vidre de Castell i acostem el reciclatge a molts ms llars. En aquest sentit, l'equip d'Enginyeria del consistori ha dissenyat un mapa de distribuci que situa 149 depsits en diferents ubicacions del nucli urb, mentre que 30 arribaran fins al Grau i altres 21 s'installaran en zones residencials perifriques.Segueix-nos: